Aurora Borealis, AKA The Northern Lights ................. ( memang cantik )

jika ana di beri pilihan untuk 
pilih tempat  berbulan madu, atau melancong..
ofcoz ana akan pilih 
 Aurora Borealis, AKA The Northern Lights.
lepas tu barulah ana pilih mesir n bali 
^___^

tempat nie ramai yang tak tahu kelebihannya, 
dan tak se femes mcm bali
tapi bagi ana, tempat nie memang menarik
tertarik n memang debommmla

korang nak tahu tak tempat nie kat negara mana??
hah, minta maaflah ana malas nak bagi tahu...
ana nak u all yang cari sendiri..
u all kan pakar google..
s0, selamat meng "google" .kihkih


kau orang tak caya ye dengan kata2 ana:
 nah teng0k vide0 nie.
pasni mesti korang rasa macam nak pergi jew kat sini huhuhuhu::

The Northern Lights are one of nature's most spectacular visual phenomena, and in this time lapse video they 
provide a breathtaking display of light, shape, and color over the course of a single night in Norway






part 1

part2

p/s:  I'am still looking at it, and cant take my eyes off it. Wow I have got to go se it for real. So lucky living there...tapi nak living ngan sapa ye???? ada x yg sudi ..teman????

1 comment:

Nurul Shazana said...

untuk pengetahuan u all.. pic nie langsung tak di edit... ini ori punya pic n video..terpulang nak caya atau tak ^____^

Sponser :

sem0ga Allah merahmati anda...TQ

.

.