My Penaja

Saturday, June 25, 2011

jom layan filem karak (full movie) di sini...

rasa2nya semua orang penah dengar cerita 
mengenai tragedi2 di jalan karak...
story sebenar pun , lebih kurang macam dalam filem ni lah..
cuma jalan ceritanya di ubah sikit..
al-maklumlah nama pun filem kan, 
mesti ada jugak yang auta-nya
okeylah, cakap banyak pun takda gunanya 
jom kita nonton cita ni sama2..
sapa yang takut tu jalan lupa ambil bantai n selimut hehehehe..



PART 1
APA MACAM SUSUPENS X???  hahahaah..

PART 2


PART3



PART4



PART5



PART6





P/S:: INGAT!!!! apa2 pun, hindarkanlah diri daripada melakukan kerja khurafat..kerana kita insan lain teranaiya..
JANGAN SESEKALI SEKUTUKAN ALLAH S.W.T



OKEY semua. ini jew yang dapat ana kongsikan dengan u all..
insyallah klu ada filem baru lagi, nanti kita tengok sama2 ye..
6 Comments
Comments

6 comments:

apeXogamY said...

seram lah pulak.. dah lah selalu jugak lalu situ..huhu.. btw, thanx for the movie..hehe

ZouL said...

heh,baru je lepas tgk movie karak tu td..boleh tahan la best nye.tapi jalan citer mcm dh leh agak.

kjaharun said...

ok... nk tgok sekarang jugak...
thanks la byk2 bwt entry ni..
kalau x, mmg xthu da kuar kt you tube :)

atien said...

cm best je...
rarrwww..haha

Ira Nazmir said...

salam zana...best ke citer karak niy??ira xtgk lg...huhuhu sian ktnggalan kn ira..hahaha nk wat cmne xde masa nk check new muvie..

Azie Azman said...

azie tak tgk lagi..
tunggu wiken la =D

btw azie tag awk join contest..
jom join?


Studio Budak Seni..

Diary Budak Kampung ❤❤

Sponser :

mintak anda semua UNTUK klik KAN iklan nuffnang sy ini b0leh???? skali anda klik, anda telah MENDERMA 1sen utk SAYA.. sem0ga Allah merahmati anda...TQ