Tuesday, June 14, 2011

orang duk sibuk dgn gempa bumi, kawan aku pulak sibuk duk menanti gerhana bulan.ish2 pelik betul lah dalam dunia nie kan..

tadi ana terbaca post dari abg Ben Ashaari di face book...
terkejut jugaklah membacanya..
cepat betul ben ashaari dapat maklumat nie..

ishhh ketinggalan betul lah ana nie huhuhu...
sapa nak tau cita gempa bumi nie dengan lebih lanjut..

silalah buka blog abg ben ...


tu citer gempa bumi..nie nak cita pasal kawan ana lak..
kawan ana si Adiba Ibrahim
pagi2 lagi dia nak nantikan gerhana bulan..
ishhh rajin betul dia..
elok di rekemen kan jadi ahli kaji bumi
huhuhu


p/s:: apa2 pun thank 4 info..orang2 yang macam kalian lah yang di perlukan (pemberi maklumat)
tanpa kalian, habislah semua org jadi seperti katak bawah tempurung hehehhe ^___^





mnanti gerhana bulan ...
44 minit yang lalu ·  · 

    • Sall Sugala utk apa???
      43 minit yang lalu · 

    • Adiba Ibrahim lorh... nati brlaku grhana bulan...xtau ?
      42 minit yang lalu · 

    • Sall Sugala bila tuu....
      41 minit yang lalu · 

    • Adiba Ibrahim pagi esok hari ni...dlm 4pg mcm tu kot..ade kate 1pg nati...
      40 minit yang lalu · 

    • Sall Sugala oh, patutlah semalam bulan kelihatan lain sak........
      39 minit yang lalu ·  ·  Seorang

    • Adiba Ibrahim a`ah... pelik kan blan smlm... tu lah pntnda awal ..:)
      38 minit yang lalu · 

    • Sall Sugala ya, memang pelik........
      37 minit yang lalu ·  ·  Seorang

    • Adiba Ibrahim pelik sgt ....
      37 minit yang lalu · 

    • Shazana Halim owg duk risau gempa bumi....dia duk nanti gerhana bulan lak huhuhu..

      bila nak gerhana bulan cik Adiba Ibrahim????

      24 minit yang lalu · 


Gempa Bumi 14 Jun 2011

Satu gempa sederhana bermagnitud 5.5 skala Richter telah berlaku di Sumatera Utara pada pukul 8.08 pagi, 14 Jun 2011. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 1.8 Utara longitud 98.8 Timur. 330 km dari barat daya Klang, Malaysia.
30 minit yang lalu ·  · 

  • Anda dan 7 yang lain menyukai ini.

    • Cik Ida terasa tak gegaran tu?
      29 minit yang lalu · 

    • Ben Ashaari erk.. tak .. hehehe ..
      28 minit yang lalu · 

    • Cik Ida hahaha.. la ingatkan dah panik dah tadi.. :)
      27 minit yang lalu · 

    • Ben Ashaari idok ler ..
      26 minit yang lalu · 

    • Nick Eima mmg panik..
      26 minit yang lalu · 

    • Ben Ashaari nick tu... kucing kentut pon dia panik
      25 minit yang lalu · 

    • Nick Eima hahahhaahha..benci la haih!!!
      25 minit yang lalu · 

    • Cik Ida hahahahaha.. tu kucing kalau incik ujang yang kentut?? upsss!
      24 minit yang lalu · 

    • Shazana Halim abg ben tengok berita kt mn nie??
      24 minit yang lalu · 

    • Ben Ashaari tunggu !! update sat g
      23 minit yang lalu · 

    • Nick Eima huh!!
      23 minit yang lalu · 

    • Ben Ashaari nick.. apa url entri nick tadi
      22 minit yang lalu · 

    • Shazana Halim okey2..ngah tunggu nie...harap2 takda peristiwa besar yg akan belaku...
      21 minit yang lalu ·  ·  Seorang

    • Rosalina Mohd Ayob haaa kan btolll..hihihi
      11 minit yang lalu · 

    • Habibi Hamid dah makin dkt titik gempa dgn malaysia..
      8 minit yang lalu · 

    • Rosalina Mohd Ayob tang klang tu yg takut tu.. T_T
      7 minit yang lalu · 


No comments:

.


.

.