Monday, July 4, 2011

boikot astro kerana naikkan harga...


seperti kita semua tahu, ASTRO hendak naikkan harga mereka. 
Ramai rakyat malaysia memberontak.. 
termasuklah diri saya huhuhu..
bukannya apa... dia orang tu dah cukup kaya pew..
asyik nak ambik kesempatan kat  rakyat malaysia je keje nya ..huhu.. 
ASTRO tak sedar yang dia orang banyak kekurangan 
tapi hegeh nak naikkan lagi harga ASTRO..
mula lah nie cek nak bercoloteh hahahahaa...

dia orang kena kesiankan kawan2 kita 
yang duduk jauh daripada kawasan pekan dan terlindung dengan bukit2..
iyelah semua owg tahu kawasan dalaman susah nak dapat rangkaian tv.. 
dengan adanya ASTRO, sikit sebanyak boleh lah 
kasi mereka menonton tv or radio.. 

memang tak dapat di nafikan ASTRO punya chanel memang clear..
clear daripada area tv yang jenama tah apa2 huhuhu..
 tapi u all pihak astro kena pikir jugak.. 
dia owg yang duk d kawasan pendalaman tu..
bukan kaya2 sangat..so x yah ah nak ambik kesempatan kat mereka...
x berbaloi2 pun..hahaha

No comments:

.


.

.