Thursday, July 7, 2011

hebat sangat ke produk barat? habis produk malaysia??



saya rasa orang kuat kfc n mcd mesti marah giler ngan saya...
bila saya suwuh orang ramai boikot kfc n mcd huhuhuhu
takpe, saya terima dengan hati terbuka..
macam Abg Ben cakap, dalam dunia bloger ni
tak semua orang suka apa yang kita tulis huhu
tapi ini adalah MY BLOG 
suka hati sy lah nak tulis apa hehehe
ishh jangan marah2 nanti cepat tua ^___^

YOU ALL jangan risau, 
kita boleh hiduplah tanpa KFC or MCD
dulu memang sy giler sangat makan di FC or MCD ni
tipu sangatlah kalau sy cakap sy x penah makan kfc or mcd huhu
pantang g shopping, confom kfc jadi menu 
tapi skarang sy dah ada kesedaran sivik sikit
ialah buat apa nak sokong produk barat,
produk malaysia pun okey pew..
asyik, salur duit kat yahudi jew
apa kata lepas ni kita salur duit kat malaysia 
kalau malaysia maju sapa yg best..??
hidung sapa yg kembang ,bila tgk malaysia maju..??
hah tolong jawab?

lepasni marilah kita sokong ushawan2 malaysia kita
ni tak asyik nak boikot mereka jew huhu
memanglah ayam mereka tak setanding kfc
or buger mereka tak setanding mcd
tapi tak salah kita bagi mereka peluang...

oklah yang penting skali
Niatku bukan nak cari pasal
tapi cuba ubah pandangan rakyat malaysia
supaya tidak tabik sgt ngan produk barat
yang suka boleh join, yang tak suka xpew xnak paksa
sekian salam sayang peace no war
^____^

1 comment:

Ibnushukran said...

sthu sy KFC bukan barat pnye, dulu mmng shred holder barat, tp Malaysia da pun beli KFC ni, so spnuhnya Malaysia pnye. McD mmng yahudi pnye.. apa2 klu da rasa shubhah, jgn la makan.. :)

.


.

.