suara rakyat malaysia tentang GOAL kontroversi MALAYSIA vs CHELSEA

Ana , ingatkan ana sorang je yang tak puas hati pasal gol semalam
rupa2nya ramai lagi yang tak puas hati..
tapi nak buat macam mana, bab ref berat sebelah tu memang dah pekara normal..
lagipun dia orang macam nak jaga maruah chelsea jew..
yelah chelsea kan dah terkenal satu dunia..
kalau mereka kalah dengan malaysia..confom kena boooo satu dunia
pastu sudah pastilah nama baik chelsea bertukar menjadi buruk..
huhuhuhu apa2 pun itu my opinion..
betul tak betul Allahualam ^__^

petikan di bawah ini ana copy page dari page facebook
page yang semakin hari, semakin popular di dada muka facebook





GOAL kontroversi MALAYSIA vs CHELSEA. Bola tidak melepasi garisan sepenuhnya. Maka GOAL ini tidak sah. Tetapi pengadil garisan silap tengok,maybe tidak cukup tidur,terlelap ketika mengadili free kick CHELSEA ini. HAHA!

- Goal is scored when the whole of the ball passes over the goal line, between the goalposts and under the crossbar, provided that no infringement of the Laws of the Game has been committed previously by the team scoring the goal. - FIFA : Laws Of The Game


2 comments:

perondajaketbiru74 said...

hmmmm dah patut letak ler pengadil lain extra kat belakang pintu gol tu

iMBobo said...

nak buat macam mana..ref terpaksa bg dorg menang sbb nak jaga air muka..

Sponser :

sem0ga Allah merahmati anda...TQ

.

.