Monday, August 8, 2011

[ blog Menghina Islam] Akhirnya Terbongkar Rahsia Hajjah Sitt Al-Wuzara


( SIAPA LAGI NAK MENEGAKKAN AGAMA KITA KALAU BUKAN KITA SENDIRI)


AUGUST 8, 2011
puiihhhh memang sial ini manusia... 
macam harem !@#!#!$!#$@#...
(nilah firsttime aku hina orang, 
lantakla kau orang nak pikir aku ni apa)

akhirnya GaySec telah pun membongkar siapa Hajjah Sitt Al-Wuzara yang sebenarnya bagi sesiapa yang belum tahu Hajjah Sitt Al-Wuzara ini pemilik blog https://makcikhajjahsittalwuzara.wordpress.com/ yang menghina Islam, dan ramai ingin tahu siapa sebenarnya beliau dan Alhamdulillah pihak Hackers GaySec dengan operasi yang diberi nama #OPSRamadan telah membongkar siapa sebenarnyan disebalik Hajjah Sitt Al-Wuzara ini



dikatakan orang ini aktif di

Malaysian Apostate FB Group

Malaysian Athiest, Freethinker, Agnostic

Friendlyatheist.com



untuk berita lanjut korang leh layari lamanhttp://www.gaysec.org/ kalau takleh korang leh cuba ini http://www.scribd.com/doc/61799442/Hajjah-Sitt-Al-wuzara2


ini link group anti makcik hajjah ni ( jom join)::  http://www.facebook.com/pages/Kelab-Anti-Makcik-Hajjah-Sitt-al-Wuzara/127000734043353

klik link di bawah ini untuk melihat
gambar orang yang menghina islam
http://www.google.com.my/search?hl=ms&q=hina%20islam&gs_sm=e&gs_upl=1920l7033l0l7302l14l14l1l3l3l0l214l1702l1.6.3l10l0&biw=1280&bih=669&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi















SUMBER:: http://www.informasi.my/panas-akhirnya-terbongkar-rahsia-hajjah-sitt-alwuzara/http://andyhowtt.com/panas-akhirnya-terbongkar-rahsia-hajjah-sitt-al-wuzara/


penyunting: saya sendiri





6 comments:

nashanadz said...

astaghfirullahal'azimm

Si Pujangga said...

bako jek die, hbis cerite..

Cik Bell said...

prgai dia yg mcm nie..dah trang tang2 dilaknatullah.huhu

Amy Syaquena said...

*salam kenal, amy singgah dari belog sinae raudah.follow sini jemput ke belog amy..

ILA HonEyBuNNy said...

semoga org tu insaff..

mmg geram dengan sikap dia neh...

Dalin said...

eee! sakit hati kalau baca.. nak bako2 je dia..

.


.

.