Wednesday, September 21, 2011

[GAMBAR] Fida Ibrahim free hair???

rasanya semua  orang dah kenal dengan fida ibrahim, 
ala yang belakon dalam drama syurga cinta tue..

cek, minat sangat tengok dia...
cantik, lemah lembut, sopan santun, orang kata perfect lah..

sebelum ni ramai yang bercerita pasal fida bertudung nampak tengkok ( leher)..
tapi yang lagi terbaru, gambar fida free hair ( tidak bertudung) pulak...
hahahahhaa macam2lah artis malaysia nie...

sweet jer tengok...
macam nak buat kakak ipar...


part 1
fida bidang dada
part 2





Spekulasi bermula apabila sekeping gambar yang turut memaparkan bayangan Mamat Sepah sedang mengambil gambar Fida daripada luar kereta tersebar di internet. Menurut cerita daripada sumber terapat, Mamat dipercayai tidak sengaja mengupload gambar Fida dalam laman Facebook. Sudah lumrah, orang kita ni memang pantang nampak, terus sahaja nak sampaikan macam-macam spekulasi.


Tambah sumber lagi, gambar ini dipercayai diambil ketika Fida & Mamat bercuti di negara seberang, baru-baru ini. Jangan fikir yang bukan-bukan ya. Mereka turut ditemani oleh adik beradik serta rakan terapat. - PETIKKAN DARI LAMAN BLOG ohbulan




P/S: mamat sepah nie... nak snap pic awek, snap lah time dia tutup aurat.. hahaha tengok.. kan, dah naya... LAGI SATU yang hang pi bawa masuk gambar SI fida  dalam FESBUK apa kes???? JAWAP JANGAN TAK JAWAP...


Betul kata Wardina, "artis bukan orang yang patut dijadikan role-model..." 




1 comment:

nick dot anis said...

i minat fida tau,xsgka gak huhu

.


.

.