Saturday, December 1, 2012

Akhirnya Dia Milik ku...


Yahuuuuuuuuuuuuuuu harini Saya dah Beli Samsung Galaxy Note dan Samsung Galaxy y (perhhh dua hp skali gus, giler ke apa???? takdalah Galaxy Y tu hp baru roomate kami beli skali).. Saja jer nak buat porpa kehkehkeh)... Sebenarnya dah lama idam N8000, sebab tu sejak kebelakangan ni jiwa asyik memberontak Nak N8000...

Tadi Masa teman kawan gi Bank Islam di Bayan Lepas, Kami singgah GIANT dan Pc Fair di PISA (Pulau Pinang) Masa di Giant sempat lagi beli baju sepasang, tapi masa di PISA pula hatiku terpaut pada satu gerai... Dan gerai itu adalah gerai SAMSUNG ( jeng...jeng.. jeng... dah nak start citer la tue, sapa tak mau dengar tutup telinga rapat2)...

Pada mulanya mata berlingkar2 cari N8000... tapi, ada sedikit hampa... Sebab benda yg di cari tak di temui... Memandangkan housmate nak beli hp... Kami pun temankan dia cari hp di kaunter SAMSUNG.... Mula2 saja jer tanya pasal samsung note N7000... Nampak agak menarik, fungsi lebih kurang jer dengan N8000.. yg beza cuma skrin.. skrin N8000 lebey besar dari N7000... 

TAPI Nak di pendekkan cerita, tanpa berpikir panjang... Boleh pulak beli N7000 ( selalunya kalau nak beli sesuatu barang, susah betul nak buat keputusan).... tapi tadi  selamber jer bg kad kredit... promoter tu pun selamber jer terus potong duit...hahahahahaha.... Benda dah jadi, So, redha jelah... Lagipun Benda ni memang di ingini pun... takdapat abg N8000 adik N7000pun jadilah..... yg penting fungsi sama... So,  Sebagai org seni (eleh seni ke ??? lukis pun macam tak lepas gi.... hahaha), dan saya rasa Samsung Note ni amat berguna untuk saya.... Syukur Kepada Allah kerana makbulkan doa saya...  

# AYAH DAH BG LAMPU HIJAU... TU YG BERANI BELI.... KALAU TAK, KENA PIKIR 1001 KALI... okeylah cukuplah entri sampai di sini, SKARANG NAK START TEROKA HP BARU :)  ( hahahaha sengal kan, tupun nak bg tau kan, org len dah habis teroka da....) hurm tak kisahlah... itu org len punya cerita... dan ini sy punya cerita....LALALALALALA...)

2 comments:

Icahbanjarmasin said...

boleh ga aku nak minta satu..lol.

Shazana Halim said...

hehehehe mana boleh :P

.


.

.