Monday, January 28, 2013

Festa bunga di taman Jubli Sg Petani

Entri kali ni saya nak cerita pasal "Pameran Festa Bunga di Taman Jubli, Sungai Petani " (tudia pajangnya tajuk kecil huhuuuuu).... kalau Anda nak tau, tempat ni memang best sebab kat sini dapat tengok bunga yang mekar harum di jambangan orang (ceywah macam tajuk lagu dah kuikui)...  okey kembali kepada tujuan yang sebenar... Sebenarnya nak habaq mai kat hampa semua, yang pameran ni akan berlangsung sampai 31 Januari ( kalau tak salah la, kalau salah date, mintak maaf ye huhuuu).. Hah tunggu apa lagi, jomla serbu... Sambil2 beli bunga tu.. Ley lah bawa anak2 riadah di taman... Kat situ ramai yang suka berjoging.. Taman permainan kanak2 pon ada tau... Nak lagi menarik??? Sambil bersukan tu, boleh lah tgk burung2 yg ada dalam sangkar... Depa kata kangroo pun ada.. Kelasss tak habaq hang!!!!!  


okeylah.. Itujelah entri kali ni... Meh nak tunjuk gambaq sikit....




Jom Bersenam...

Pokok limau pun ada juai maaaa...

Hah chantek2 kan...



Tak payah Gi Gymm sini pun ada alatan sport ma heheheehe


Jum pusing2 bg pingang ramping hehehee




nilah tempat permainan kanak2 yang di sediakan.

# Kalau anda seorang perempuan yang suka berkebun dan cinta akan kecantikan dan keindahan, Yes!!! tempat ni, memang sesuai untuk anda bershopping pokok2 bunga.. Jangan lepaskan peluang K...  ^__^


4 comments:

farah deena said...

murah tak harga bunga2 ni dear?

Shazana Halim said...

Bergantung pada jenis bunga....

unsecretostory said...

WAHH BEST ! TERINGIN JUGAK NAK PI :)

NURULHANIF said...

comelnya bunga2.. lama xpergi pesta bunga

.


.

.