Sunday, March 12, 2017

(Toturial) cara menaikkan follower instagram dengan mudah


Anda ada produk untuk di jual?

Sudah Mempunyai akaun intagram..

TETAPI...

๐Ÿ‘จ‍๐Ÿ‘ฉ‍๐Ÿ‘ง‍๐Ÿ‘ฆ
Follower baru 100 orang?
hidup segan mati tak mahu?

Jangan risau.. 


Saya akan kongsi Tips, 
Macam mana saya dapatkan 
57follower dalam  masa 
30 minit sahaja.


RAHSIA PERTAMA
✔️  kena rajin




Langkah-langkah untuk  menaikkan follower instagram dengan mudah::


1. Cari akaun insta "publik figure" yang banyak follower. 
  • Tak kisahlah Artis ke?
  • penceramah bebas ke?
  • Ahli politik ke?
  • Blogger ke?
2. Buka mereka punya followers, kemudian following semua followers yang ada akaun bisnes seperti jual produk (Ingat Bisnes sahaja).. Kalau nak follow orang biasa pun boleh, tapi feedback dari orang biasa selalunya ambil masa. Tapi kalau kita follow orang buat bisnes mereka akan cepat respon, ini sebab mereka selalu online.

3. Untuk permulaan, Biar following kita ramai tak apa.. Jangan pandai2 lepas follow, terus nak Unfollow.. Tolong hold niat tu dulu... Lepas sebulan kalau takda feedback dari orang yang anda follow, bolehlah kalau anda nak unfollow depa.

4. Make sure, lepas follow ig mereka.. Jangan lupa like dan boom Ig mereka.. Ini strategi untuk menarik perhatian mereka dan orang lain.


Kalau nak followers ramai, kenalah banyak following orang. 
"win win situation"


Senangjerkan.
Goodluck.



p/s : Kena Try buat, pastu baru boleh pecaya atau tidak... kalau teknik ni menjadi, sila komen banyak2 kat bawah ni. 


No comments:

.


.

.