Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April


"Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April"

Memandangkan tarikh submit coursework di tunda ke hari isnin, Yahuuuu.. yAbeda.. Beduuuu... nampaknya cek boleh ambil peluang untuk join segmen fizgraphic hehehehe (gelak Suka).. Selalunya, asyik duk sibuk siapkan assigment... Hurm biasalah namapun budak sekolah, assigment mesti bertimbun2 kan... tambah2 bernaung pulak di bawah pusat pengajian Seni.. kadang2 tu sampai nak urus diri pun tak sempat, macam mana nak urus blog huhuhu (sedih dak bunyi)..

Okey, kenapa saya nak masuk dalam bloglist fizgraphic????  kalau hampa nak tau blog FIzGraphic ni memang best.. sebab apa best??? sebab designs-designs graphic dan toturial2 yang dia bagi memang sempoi.. Memang kenalah, dengan jiwaku yang comel ni hehe :P... 

Apa erkkk, kekuatan blog saya??? Agak2 berapa kerap saya duk update blog dalam sehari???? susah jugak nak jawap ni.. kang jawap lebey2 syok sendiri lak.. apa kata hampa mai sendiri blog cek.. kemudian hampa nilai sendiri kekuatan yang ada.. rasa2 kekuatan blog cek, lebey hebat dari kekuatan power ranges hahaha (gelak jahat)... Okeylah, rasa dah panjang sangat ni menaip... nanti kalau ada masa kita join segmen Fizgraphic gi.. Salam Jumaat utk semua.. 




3 comments:

MarnieyZ said...

good luck. Saya pun ada masa nak join jgk lah. hihihi

shida said...

Salam kenal dr segmen yang sama..
:)
~~

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/pencarian-bloglist-fizgraphic-bulan.html

Sponser :

sem0ga Allah merahmati anda...TQ

.

.