Sunday, November 30, 2014

Pesanan Buat Double Parker!!


Alahaiii Double parker.. Stress betuilah bila terpaksa menghadap manusia yang pentingkan diri sendiri tanpa fikirkan perasaan orang lain.. Sudahlah block kereta orang, pastu tak leave phone number.. Kalau tinggal kereta kejap tu, tak apalah juga.. ni tinggal kereta punyalah lama, sampai berjam-jam kita kena tunggu dia.. 


CC:  to Double Parker!!! kalau nak block kereta orang tu tolong fikir beratus-ratus kali.. sesak macam mana sekali pun, block parking orang bukan satu jalan penyelesaian.. kalau taknak cari masalah  please leave phone number. write your phone number at a piece of cardboard and leave it in your car... Jangan sampai ceq buat  solution, macam kat imej di bawah ni...  -_- 

(Penyelesaian yang terbaik untuk mangsa yang terkena double parking)

2 comments:

sherlina halim said...

q1

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

.


.

.