konsert final AF9

BEST NYA sekali-sekala lepak2 dengan family
di depan tv , rasa terhibur jew kan..

ana baru je habis menonton konsert akhir akedemik fantasia 9 tadi.


masa paknil nak umumkan tempat ke-4 
satu rumah bising, dengan andaian masing2
ada yang kata lena, ada jugak yang kata azri

ana dari awal2 lagi dah kata
hazama juara
lena no-2
fina no-3
azri no-4

tapi adik ana bangkang..dia kata fina n0-2
puas gak lah gaduh tadi hahaha ( gaduh manja2 lah katakan)
tapi last sekali menang kat ana huhuhu

adik tanya:: kak awat hang kata lena no2 kak?  fina tu suara okey pe..

aku pun ngan selamba jawaplah pertanyaan adik ku itu..
lena tu memang nampak gedik, tp suara dia perrhhh best..
fina lak, suara dia memang power..tp terjerit..xbest lahh huhuhu

adik : pandailah hang

aku: tahu takpe..akhirnya ramalan ku benar2 belaka ( haha gelak owg belagak)

itulah kisah kami adik-beradik yang menonton AF9 Tadi..
kepada HAZAMA cayalah 
u memang best !!!!!!
sejak u masuk AF lg
Wa dah kautim sama lu hahahahaha 
( brutal ayat ku kali ni)

CAKAP BANYAK PUN TAK GUNA,
KEPADA YANG TAK SEMPAT NAK TENGOK KONSERT AF9 TADI..TUNGGU APA GI..
TENGOKLAH KAT SINI ^__^

hazama 
(Juara Af9)

Part 1

Part 2



LENA
(TEMPAT KE-2)

Part1

Part 2
(tak dapat dikesan huhuhu sowi)

Fina
(tempat ke-3)

Part 1

Part 2


Azri
(Tempat ke-4)

Part 1

Part 2


No comments:

Sponser :

sem0ga Allah merahmati anda...TQ

.

.