Tuesday, January 22, 2013

Eleh aku pun boleh laaa....

Perhhh tajuk macam mintak penampaq jer kan.. Bunyi macam gempak tp nak cerita pasal kek pisang jer... Apa kehal lah bdk sorang ni kan.. Mohon tuan2 dan puan2 bawa bertenang... entri kali ni tak panjang pon... Sebenarnya saja jer nak testing update blog guna via galaxy note.. huhuuuuu....

(listen..listen..let's me speak2... tudia awat teruk sangat budak ni... dia nak habaq mai, yg dia sorg jer pakai galaxy note... ceh poyosss.. Sungguh poyosss :&!#%*%#$^$%&%^*-"": )

Lantak pi lah hampa nak kata ape... Ada i kisah... Janji i bahagia huhuuuu.. ( Dah2 merapu je lebih )... Meh nak straight to da point... Yahuuuu yabeda beduuuuu Cuti sem dah bermula.. So masa cuti nie nak blajaq masak... Kalau ada rezeki 11.12.13 ni nak kawin.. Ceh!!! ckp jer nak kawin tp hakikat sebenar.. Sekeping hati ini masih blm terbuka lg kpd mn2 lelaki... Susah betullah nak beri kepercayaan kpd seseorg kan... Lalaalaala alamak lari topik lak.. Kan entri ni dah jadi panjang huuuuuuuu..

Kalau uolls nak tau Skrng Ana dah pandai wat kek pisang bakar dan kukus tau, Yeahhhhh malaysia boleh.. Ana pon boleh.. Jangan Jelessss..... Chayok2 Hana aka Shazana... Esok nak try wat kueh bulan... Wish me all the best tau.... kepada rakan2 Blog..... I ♥ my follower... Semoga uolls happy2 selalu...

# Apa yg penting dalam hidup ni kita jangan mudah putus asa dan jgn mudah mengalah.. Chayok2..


Ni bahan2 dan alatan2 yg di gunakan

siap sedia untuk di masukkan dalam wave

yang ni hero selaku watak utama, takdak dia takjadilah kek pisang

Yang ni pulak, telor + gula yang di kisar..

Taraaaaa Nilah hasil kek pisang kukus...  
Sapa cakap wanita bekerjaya tak pandai masak???
Poyo jerrr..ceh, bekerjayalah sangat!!


T

No comments:

.


.

.