setan facebook...menganaz di fb...

kepada kengkawan yang suka menonton filem seram, bolehlah klik di link in::







konfom u all akan suka punyalah ^___^

tajuk movie nie ialah :: setan facebook.
tu dia dengar jew tajuk filem mesti korang tertarikkan, terutama sekali buat kengkawan yang suka fesbuk hehehe. pada mulanya, ana memang takut untuk menonton cerita nie , tapi memandangkan citewnya berkaitan dengan fesbuk... so, tak salahkan kalau ana join  menonton sebab ana pun suka facebook jugak hehe  ^___^

untuk pengetahuan kawan-kawan,
jalan citew filem nie okey bangat sih,boleh dikatakan menarik.

nak tahu tak jalan citanya macam mana???? hah nak tahu??? alahhh
tak payahlah..ana rasa lebey baik korang nonton jew sendiri, nanti kalau ana cita...
 story nie jadi tak suspens la pulakkan hehehehe....

apa2pun thank a lot kepada rakan fesbuk ana Fakri Mango , yang sudi kongsi citew nie ^___^

p/s::  jangan suka menganayai orang....takmo nakai2 ye...

No comments:

Sponser :

sem0ga Allah merahmati anda...TQ

.

.