Laman Web SINGAPURA DIGODAM Kerana MALAYSIA KALAH

Sebuah laman web Singapura berkaitan dengan kereta terpakai - Singapore Cars Online - nampaknya telah digodam oleh sekumpulan penggodam dari Malaysia. Kumpulan ini yang tidak berpuas hati tentang kekalahan Malaysia kepada Singapura dalam siri kelayakan Piala Dunia 2014, dan telah meninggalkan mesej benci untuk peminat Singapura.

Kumpulan penggodam ini telah mendakwa pasukan bola sepak Singapura "penipu" dan "berlakon", malah mereka menang kerana pemain asing.

Mereka turut mengutuk rakyat Singapura dengan perkataan "go to hell".



UPDATE : Laman web berkenaan bagaimanapun sudah berjaya dibaikpulih. Bagaimanapun tindakan menggodam ini bukanlah satu tindakan yang 'bijak'. Come on lah wei...: Author Faethal

2 comments:

Munna said...

perrrhhh smpai mcm tu sekali..

Azie Azman said...

ui? ada jugak rakyat Malaysia buat macam ni?
adoiii~

Sponser :

sem0ga Allah merahmati anda...TQ

.

.